MINNKOTA 55 PD V2 W/O FP W/I-PILOT

447 190 Ft

A Minn Kota Powerdrive V2 egy hatalmas ugrást jelentett az elektromos orr-részre szerelhető motorok esetében. A horgászok egy megbízható Minn Kota motort kaptak a Powerdrive esetében: átalakított ergonómiai jellemzők, nagyobb teljesítmény, mint valaha. A Minn Kota az egyik legmegbízhatóbb motor, melyet valaha gyártottak.

Cikkszám: 1358741Kategória: Gyártó:

A Minn Kota Powerdrive V2 egy hatalmas ugrást jelentett az elektromos orr-részre szerelhető motorok esetében. A horgászok egy megbízható Minn Kota motort kaptak a Powerdrive esetében: átalakított ergonómiai jellemzők, nagyobb teljesítmény, mint valaha. A Minn Kota az egyik legmegbízhatóbb motor, melyet valaha gyártottak. Áramfelvétel: 50A, 600 w, tolóerő: 24,95 kp, töltöttségkijelző:igen, szárhossz: 137 cm, súly: 13,00 kg, ideális csónaksúly: 1500 kg, cikk: 901631, Az i-Pilot rendszerrel egyszerű a horgászat: kevesebb időt töltünk a kormány mögött, és még több időt szánhatunk a horgászatra. Adja meg az i-Pilot-nak a pozíciókat, és az automatikusan szabályozza és irányítja a hajót a GPS technológiát alapul véve. Odanavigál a kijelölt pontra és ott is marad. Felveszünk egy sikeres utat, és később újra odatalálunk, ez a GPS technológia. Egy tökéletes tempót tudunk beállítani akár végig pergetve az utat. Vezeték nélkül, a GPS pontosságával, azzal a célból, hogy több időt horgászhassunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support