MINNKOTA TERROVA 55-54″ W/I PILOT W/O FP

492 000 Ft

A Terrova család egy fokozatmentes behúzómotor, a csónak orrára erősíthető elektromos motor AutoPilot rendszerrel és US2 szonárral, 55 lbs-ig 12 Volt, 80 lbs-től 24 Volt-os áramforrás szükséges.

Cikkszám: 1358804Kategória: Gyártó:

A Terrova család egy fokozatmentes behúzómotor, a csónak orrára erősíthető elektromos motor AutoPilot rendszerrel és US2 szonárral, 55 lbs-ig 12 Volt, 80 lbs-től 24 Volt-os áramforrás szükséges. A Terrova 55 áramfelvétel: max. 50A, 600 W, tolóerő: 24,95 kp, töltöttség kijelzés: igen, szár hossz: 137 cm, súly 13,00 kg, ideális csónaksúly : 1500 kg, ez az orrmotor az egyik legtökéletesebb behúzó motor, az orr részre kell szerelni, ezáltal kis sebességgel is könnyű navigálni, tartozék a szerelőpanel, szerelőlap, amelyre a motort kell erősíteni, ezen a lapon könnyen állítható, változtatható a motormagasság a csónakhoz képest, és könnyen le is szerelhető. A Terrova modell az i-Pilot rendszerrel is kapható, vagy az autopilot US2 szonárral szerelt rendszerével, de ebben az esetben az i-Pilot GPS-System használatának nincs értelme. Automatikusan kikapcsol, kiemelés után, Egy vízálló kisméretű lábpedállal lehet könnyen irányítani (tartozék), Alacsony profilú kialakítás, amely kettő kormányzási lehetőséget kínál: sarok és lábujj pedál, amellyel a haladást lehet szabályozni, és bal illetve jobb gombok a pedál alján, amely kormánykeréknek megfelelően működik. Tartalmaz még egy fordulatszám szabályozót, egy rögzítő kapcsolót, és egy AutoPilot (ki és be) kapcsolót, egy 18 coll-os kábel IP68 vízálló csatlakozó dugó kialakítással, a CoPilot rendszerrel is együtt működik. Az i-Pilot rendszerrel egyszerű a horgászat: kevesebb időt töltünk a kormány mögött, és még több időt szánhatunk a horgászatra. Adja meg az i-Pilot-nak a pozíciókat, és az automatikusan szabályozza és irányítja a hajót a GPS technológiát alapul véve. Odanavigál a kijelölt pontra és ott is marad. Felveszünk egy sikeres utat, és később újra odatalálunk, ez a GPS technológia. Egy tökéletes tempót tudunk beállítani akár végig pergetve az utat. Vezeték nélkül, a GPS pontosságával, azzal a célból, hogy több időt horgászhassunk. Az i-Pilot kiegészítő kompatibilis az összes Terrova modellre. Az US2 szonárral hihetetlen párosítás. Nagyobb tavakra érdemes használni, ahol egy törésvonalat végighorgászhatunk anélkül, hogy a csónakkal kellene foglalkoznunk. Universal Sonar2 egy integrált, rejtett jeladó, amely az interferencia-mentes szonár teljesítményt ad, a víz hőmérsékletét is érzékeli, illetve a kettős sugarú technológiával produkál egy kiterjesztett és nagyobb látószöget nagyon részletesen. Kompatibilis a legtöbb nagy halradarokhoz, Humminbird, Lowrance, Garmin, 200 kHz, és 200kHz/83kHz dual beam plus típushoz. A megfelelő adapter kábelt ( nem tartozék) ki kell választani a meglévő halradarhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support