Shakespeare Sigma electric motor – 44lb elektromos csónakmotor

61 390 Ft

Shakespeare Sigma electric motor – 44lb elektromos csónakmotor sós és édes vízre egyaránt használható csónakmotor.  5 előre és 2 hátrameneti fokozattal látták el. Erős propellerrel szerelték, a maximális tolóerő elérése céljából. Optimalizált energia felhasználás jellemzi, hű társunk lesz a hosszabb csónakos horgásztúrák során is.

Shakespeare Sigma electric motor – 44lb elektromos csónakmotor sós és édes vízre egyaránt használható csónakmotor.  5 előre és 2 hátrameneti fokozattal látták el. Erős propellerrel szerelték, a maximális tolóerő elérése céljából. Optimalizált energia felhasználás jellemzi, hű társunk lesz a hosszabb csónakos horgásztúrák során is. Kihúzható fogantyúja könnyű kezelést biztosít, könnyen felszerelhető a csónakunkra. A dőlés szöge állítható. 12 voltról üzemel, megfelelő választás hozzá egy 100 Ah-s munka akkumulátor. Gépkocsi indítóakkumulátorral nem érünk el megfelelő teljesítményt, mivel nem képesek folyamatos teljesítmény leadására, erre csak a munka akkumulátorok képesek.

Csónakmotor választásnál fontos szempont a csónakmotor tolóereje! Minél nagyobb a csónakunk, annál nagyobb csónakmotorra van szükségünk, hogy a megfelelő vagy maximális sebességet elérjük a vízen. Legfontosabb a hajó vagy horgászcsónak súlyának meghatározása, mely esetben az össztömeget kell figyelembe vennünk!

HAJÓ HOSSZA (ft)

MINIMUM TOLÓERŐ (lbs)

12′-14′

35

14′-16′

40

17′

50

18′

55

19′

65

20′

75

21′

80

22’+

80-101

1 feet (ft) kb 30 cm

Az elektromos horgász csónakmotorok akkumulátorról működnek. Minél nagyobb teljesítményű egy horgász elektromos csónakmotor, annál nagyobb hálózati feszültséget igényel. A horgász csónakmotorok nagy százaléka 12 voltos rendszerrel működik, amely általában 55 librás motorig használatos. Az ennél nagyobb teljesítményű csónakmotorok lehetnek 24, 36 vagy akár 48 voltosak is. Az összes elektromos horgász csónakmotornál 12 voltos akkumulátor szükséges, csak van ahol egy, kettő (24 voltos rendszer esetén), három (36 voltos rendszer esetén) vagy akár négy (48 voltos rendszernél).

Az általunk választott tolóerejű motor általában diktálja a szükséges akkumulátor-darabszámot. A gyártók azonban minden típusú és gyártású csónakmotoron feltüntetik a motor feszültségi tartományát. Ha mindössze pár órát tartózkodunk a vízen, mondjuk horgászat vagy kikapcsolódás céljából, akkor elegendő a 12 voltos rendszerű elektromos csónakmotor. Ha azonban általában ennél hosszabb ideig használjuk hajónkat, akkor ajánlott nagyobb, 24, 36 vagy 48 voltos feszültségű motort választani.

Tömeg10.4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support