Tisztelt vásárlónk!

A CsónakMánia webáruházban 2018. február 25-től SZÉP kártyát is használhatnak vásárlásra. A fizetési információkat a rendelés leadását követően küldjük meg, és vesszük fel Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából! A tranzakció lebonyolításához természetesen minden segítséget megadunk! Minden SZÉP kártya estén a Szabadidő alszámla használható fel áruházunkban történő fizetésre! 

KÉREM, HOGY NE UTALJON ELŐRE SEMMILYEN PÉNZÖSSZEGET, AMÍG ÜGYFÉL-SZOLGÁLATUNKKAL NEM EGYEZTETETT!!

SZÉP kártyák használata

 OTP SZÉP kártya

  1. Az OTP SZÉP kártyák esetén a rendelést követően Önnek fel kell lépnie az OTP bank oldalán a saját SZÉP kártya felületére.
  2. web cím: https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/
  3. Majd nyomja meg a BEJELENTKEZÉS gombot…ezt követően meg kell adni a banktól kapott bejelentkezési adatokat. Amennyiben nem rendelkezik ezzel be kell regisztrálnia az oldalon.
  4. A regisztrációt követően tud belépni. A belépést követően keresse meg az internetes fizetési lehetőséget. Itt keresse meg az üzletünket: írja be, hogy : HORGÁSZONLINE
  5. Az elfogadóhely pontos címe: 8800 Nagykanizsa, Táborhely út 4. – Horgászonline horgászbolt
  6. A rendszer kifog dobni minket. A rendszer automatikusan kiválasztja a Szabadidő alszámlát, más számla típusokkal nem tud fizetni. Adja meg az utaláshoz szükséges személyes adatokat, melyekkel ön rendelkezik. Megjegyzésként kérem írja be a rendelése számát, így könnyebben tudjuk azonosítani.
  7. Az utalást követően kap e-mailben egy bizonylatot, amit a részünkre kell megküldeni a info[kukac]csonakmania.hu email címre. Az utalást miután visszaigazoltuk, indítjuk a rendelése kézbesítését.
  8. Bármilyen kérdése van forduljon munkaidőben az ügyfél-szolgálatunkhoz: +36-20-380-0026
OTP Szépkártya elfogadóhelyMKB szépkártya elfogadóhely

 

MKB és K&H bankok SZÉP kártyák esetén szintén a Szabadidő alszámla használható. Ezen kártyák esetében a cégünknek kell elindítani a fizetési tranzakciót. Kérem ha Ön ezekkel a kártyákkal rendelkezik, hívja az ügyfél-szolgálatunkat a +36-20-380-0026-as telefonszámon.